Wszystko zaczęło się od zainteresowania Pani Kamili właściwościami zdrowotnymi oleju lnianego. Nie mogąc znaleźć na rynku lejów wysokiej jakości sama musiała zająć się jego produkcją I tak zaczęła się wielka przygoda z tłoczeniem olejów. Powstała mała manufaktura olei tłoczonych na zimno co automatycznie wyklucza stosowanie chemicznych dodatków w trakcie produkcji. I to jest najważniejsze dla Pani Kamili i jej współpracowników – aby na stół konsumenta trafił produkt najwyższej klasy. Oleje badane są pod kątem zawartości metali ciężkich, profili kwasów tłuszczowych i wielu innych elementów ważnych dla jakości produktu. Załoga na produkcji pieczołowicie pilnuje każdego etapu produkcji. U nas nie ma kompromisów. Produkt finalny musi być bogaty w drogocenne kwasy tłuszczowe, witaminy i wolny od metali ciężkich. Ekipa Olejowego Raju to osoby pełne pasji do zdrowej diety i aktywnego stylu życia. Pracownicy biurowi czuwają nad jakością kupowanych surowców, przede wszystkim od polskich rolników. A ciężka praca się opłaca, bo klienci doceniają delikatny smak i wyrazistą jakość naszych specjałów.
Jeżeli cenisz najwyższą klasę produktów to właśnie u nas znajdziesz najlepszy wyrób.