Produkcja tradycyjnych wędlin to pasja i chluba Pani Małgorzaty, która wraz z mężem Krzysztofem z powodzeniem prowadzi niewielką, rodzinną masarnię. W oparciu o własną hodowlę świń, co jest gwarancją wysokiej jakości mięsa, Państwo Wojtachowie produkują szeroki asortyment wyrobów mięsnych takich jak wędzonki pieczone, kiełbasy cienkie, kiełbasy grube, podroby oraz wędliny na stół wiejski. Receptury na te specjały pochodzą z ocalonych od zapomnienia rodzinnych zasobów wiedzy kulinarnej. Produkty wędzone są dymem naturalnym a niespotykany aromat wędlin pochodzi z różnego rodzaju drzew liściastych, często okraszonych zapachem jałowca. Wyroby masarni Biebrzańskie Smaki zdobyły szereg nagród podczas konkursu Nasze Kulinarne Dziedzictwo łącznie z najwyższym wyróżnieniem krajowym jakim jest Perła.
Nasze wyroby można bezpośrednio zakupić na miejscu. Wędliny z naszej produkcji często trafiają również na stoły wiejskie przygotowywane na imprezach okolicznościowych.
Masarnia Biebrzańskie Smaki posiada salę gdzie są organizowane różnego rodzaju spotkania, imprezy okolicznościowe. Serwowane są wtedy tradycyjne potrawy takie jak: babka ziemniaczana, kiszka ziemniaczana, kartacze, pierogi, itp.